Khamis, 12 Mac 2020

5:53 PTG

Wonderlab



5 tahun Dahulu Cuckoo International mempunyai satu platform iaitu Healthy Appliances di mana kami hanya memberi khidmat nasihat ke atas produk penapis air, udara, multicooker, penapis air luar dan juga kitchen cookware.

Tapi kini masuk tahun 2020, Cuckoo International memperkenalkan platform kedua nya iaitu dengan penetrate ke dalam bidang Healthy Lifestyle.

Di bawah label Wonderlab, ada dua jenama hebat dari Korea iaitu Wonder Haru Haru & Well Nature Skincare! Ia membantu untuk kita mengamalkan hidup sihat dari produk semulajadi dan hampir 1 juta penjualan pada Februari 2020 sahaja!

Ingin tahu lebih lanjut, tentang produk mahupun bagaimana menjana pendapatan?

Pm me for more details.

60182193669
5:49 PTG

C Model Free Blender

Habuk ni 2 minggu dalam bilik tidur sahaja. Saya bersihkan guna air dan spray bancuhan sodium carbonat + cuka. Puas tengok air mengalir kelabu dan kemudian menjadi jernih.
 Jemur sekejap je dah kering dan sedia diguna.

 I love my C Model💚

Memang kurang dah alergi dan demam.

Yang lagi best tu kalau sewa penapis udara ni sekarang dapat heavy duty blender percuma bernilai RM1450. Wow best nya.

Wasap saya sekarang 0182193669
5:46 PTG

Covid-19

BERITA BAIK

Virus Wuhan's Corona Covid-19 Ins Sya Allah boleh diubati dengan sendirinya  mengguna kaedah minum air rebusan bawang putih. Amalan ini dikongsi oleh pegawai perubatan cina dan telah disahkan berkesan sebagai pencegah dari dijangkiti dan mengubati pesakit yang telah dijangkiti Covid-19.

Ramai pesakit juga telah mencuba dan diakui berkesan.

RESIPI

Ketuk lapan (8) ulas bawang putih dan masukkan dalam air sebanyak tujuh (7) cawan. Masak hingga mendidih. Amal minum air rebusan ini dan jangan lupa makan bawang putih yg telah direbus tadi. 
Insya Allah boleh nampak perubahan dalam satu hari.

Baca Bismillah dan selawat sebelum minum. Berdoa mohon kepada Allah supaya tidak dijangkiti apa-apa wabak penyakit.

Mohon kesembuhan dengan tidak digantikan dengan penyakit yang lain.

Kongsi petua ini kepada semua.

Jadikan ianya sedekah. InsyaAllah dapat menyelamatkan kita dari dijangkiti dari apa-apa wabak penyakit, kembali sihat dengan kehendak dan izin Nya.

Ins Sya Allah
Aamin

Image result for bawang putih
5:39 PTG

C Model

5:34 PTG

Bola Cuckoo

CUCKOO is excited to be the Official Water Purifier & Air Purifier of Home Appliances for the Malaysia Premier Futsal League (MPFL) ⚽

Look out for exciting updates as we we welcome the MPFL 2020 season #SAMASAMA this 14 and 15 March!

#CUCKOOXFAM
#HarimauMalaya
#MPFL2020
#cuckoocha
#cuckoobintulu
#AisyCombat
5:30 PTG

Sewa 2 dapat 3


Assalamualaikum.

Promo BEST Cuckoo kali ini.

Beli 2 penapis udara Cuckoo, anda akan dapat 1 Max Blender yang bernilai RM1415.09.

Betul.

Free je . Sapa nak bagi. 

Jom.

Wasap saya sekarang.

60182193669

Saya Agen Cuckoo Anda Yang Awesome.



5:24 PTG

Promo Multicooker

Saya nak beritahu combo promo ini akan berakhir bila-bila masa!

Stock Multicooker hebat kami dah tinggal nyawa ikan!

Musim tak best ni elok masak sendiri ye😍

Wasap saya sekarang ye.

601821936669

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *